*** W I N T E R B A N D E N - Z O M E R B A N D E N ***

 


Banden & Velgen
U kunt ook bij ons terecht voor levering en montage van alle typen winterbanden, zomerbanden, stalen en lichtmetalen velgen. Balanceren en opslag van uw (huidige) banden en velgen behoren ook tot de service die wij u bieden.

Veelal kiezen onze klanten ervoor om de banden ten tijde van een check of beurt te laten wisselen; bijvoorbeeld eind november als de temperaturen weer lager worden en het weer slechter, worden de zomerbanden (en soms velgen) gewisseld voor de wintervariant.

Onderstaand treft u een overzicht van de diverse check's waarbij wij uw banden controleren. Het is dan juist een uitgelezen moment om voordelig, indien noodzakelijk, uw banden te laten wisselen of vervangen.
Uiteraard kan dit ook tijdens een reguliere onderhoudsbeurt.

Voor meer informatie over zomer of winterbanden, stalen of lichtmetalen velgen Ún de opslag van uw huidige winter en/of zomerbanden kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.


Zomercheck
Warme zomers vergen ondermeer veel van uw koelsysteem, banden, accu, airco enzovoort, laat daarom bij ons voordelig een zomercheck doen en geniet van het mooie weer!

Wintercheck
Ook in de winter zorgen wij er voor dat u voordelig veilig de weg op kunt. Tijdens de wintercheck verwisselen wij desgewenst uw zomerbanden voor winterbanden (advies: bij temperatuur van maximaal 7 graden en lager). Verder checken wij ondermeer; ruitenwissers, antivries, accu, kachel, sloten, Anti Blokkeer Systeem, Anti Slip Regeling en overige onderdelen die u tijdens de winter in de kou kunnen laten staan.

Vakantiecheck
Gaat u met de auto en caravan op reis naar een warm land? Met de skies op het dak naar een koude bestemming? Of legt u een grote afstand af? Dan doet u er verstandig aan uw auto een vakantiecheck te laten ondergaan. Wij controleren dan naast de banden ondermeer de accu, de remmen, de verlichting, de ruitenwissers, V-snaar, het koelsysteem, koelvloeistof, de kachel, de banden, ABS, ASR etcetera. U kunt veilig en zorgeloos op vakantie!